В Китай „висиш“, докато се храниш

В Китай „висиш“, докато се храниш

В Китай откриха първия висящ ресторант. Заведението се намира в провинция Хубей в Щастливата долина. Поместен е в пещера с екстремен изглед и се нарича „Пещерата на тримата пътешественици“. Радва се на голяма посещаемост заради факта, че е направен в Щастливата долина. Мястото е цяло съкровище за азиатската държава, защото е едно от най-прелестните дефилета в света.

Ресторантчето е сгушено между пещери и паркове до река Чан Цзян. Влиза се през тухлена сграда и гостите остават с усещането, че стъпват върху стабилна земя. Отстрани обаче се вижда как висят над пропаст. Сядат на маси с неописуема гледка и се оказват върху тереса-платформа над нищото. Стотици метри над земята се сервират едни от най-вкусните ястия, а атмосферата е уютна и комфортна. Преди или след похапване всеки желаещ може да се „гмурне“ директно от масата си в пропастта с бънджи въже. Скоковете вдигат адреналина и храната от стомасите на почитателите на силните усещания.

Заведението си има вестибюл и салон, които са поместени в пещери. Вместо мебели има каменни образувания. Клиентите получават незабравими спомени и страхотно обслужване.

Снимка: cdn.9wows.com
Автор: Dani

В Китай „висиш“, докато се хранишРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)