Най-страхотният начин да гримираш твойте „кафеви очи“ (снимки)

Най-страхотният начин да гримираш твойте „кафеви очи“ (снимки)

Кафяви очи имат най-много жени по цялата планета. Смята се, че следващите най-често срещани ириси са сините, после е ред на сивите и като най-редки се определят зелените. Кафявото е прекрасен цвят. Дамите с такива очи имат най-силен и изразителен поглед. Още повече, че им отива всякакъв грим и импровизацията е най-доброто решение, което могат да вземат. Трябва да опитват от всичко, казват make up майсторите на звездите в Холивуд.

Правилният грим на очите може да накара дамите с цвят на ириса като горещо сутрешно кафе да заблестят. Доказано е, че хармоничното съчетание на цветовете по клепачите подмладява с 10 години и премахва следите от умора. Могат да бъдат окъпани с различните нюанси от палитрата, според случая, на който ще присъстват и ще се озъртат.

Най-добрите гримьори съветват да се набляга на телесните цветове, защото кафявите очи притежават достатъчно голяма наситеност, за да се забелязват от пръв поглед дори само с леко подчертаване на естествената им бадемовидна или кръгла форма. Носят както на много светли сенки, така и на драматично черни. А ако бъдат обогатени с още кафяви нюанси заприличват на изкусителни блокчета натурален шоколад. А, както знаем има доста мъже, за които животът би бил безсмислен, ако не се поддават на сладки изкушения от време на време.

Хубавото на кафявите очи е, че изглеждат достатъчно драматични и само с една очна линия и два пласта спирала. Засияват, ако по тях се посипят сребро и злато. В лилаво пък стават направо неустоими. На мъжете лилавото въздейства като афродизиак и покана за пикантни флиртове с неочаквано добър край. На вниманието ти предлагаме няколко лесни за направа в домашни условия разновидности на грима ти, които да отиват на цялостната ти визия за различните случаи.
 

Снимка: smartgirltips.com
Автор: Dani

Най-страхотният начин да гримираш твойте „кафеви очи“ (снимки)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)