Виаграта за жени намалява апетита за храна

Виаграта за жени намалява апетита за храна

Не може и душата да е в Рая и една друга работа – до края, се казваше в един стар, доста циничен български лаф. И сега ще дадем поредното доказателство, че е абсолютната истина. Ново проучване разкрива, че виаграта за жени увеличава апетита за с*кс, но намалява този за храна. Това всъщност е добра новина за лакомите сладострастници, които непрекъснато мислят какво да бутнат в устата си, за да не ги гони манията за нещо сладко.

В. "Дейли телеграф" съобщава за този прекрасен страничен ефект на таблетките и заключава, че сега все повече жени ще си купуват продукта. Журналистите обаче пренебрегват факта, че дамите, които опитват да отслабнат с виагра ще трябва да разполагат с по един любовник на всеки ъгъл, който да консумира прилива им на с*кс енергия. Това според запознати ще ускори процеса на слабеене заради физическото натоварване по време на плътските ласки. Изделието е дело на британската компания "Орлибид“ и се говори, че трябва да бъде пуснато на пазара към края на 2015 г.

Създателите на розовото хапче са категорични, че не са имали за цел да карат жените да спрат да ядат много, а само да увеличат желанието им за с*кс. Според тях, ако дамите станат по-предразположени към любене ще се намали драстично и броят на мъжете, които изневеряват. Както се казва дръж враговете си наблизо, мъжа си – в леглото. Виаграта е направена на основата на хормона мелатонин, който е „виновен“ обикновено за сдобиването на кожата с приятен загар. Ще действа до два часа след поглъщането й. Хапчето ще възбужда директно мозъка, защото както е известно представителките на нежния пол се възбуждат с мислите и сетивата си, а не с половите си органи. В момента се правят последните тестове с хапчетата, за да се докаже, че не предизвикват вманиачаване. Предвижда се цената на еротичния продукт да е подобна на обикновената виагра за мъже.

 

Снимка: p.gr-assets.com
Автор: Dani

Виаграта за жени намалява апетита за хранаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)