Откриха защо обичаме лошите момчета

Откриха защо обичаме лошите момчета

Цял живот мечтаем за сродна душа и за половинка, която да разтърси света ни. Търсим си някой мил особняк, който да ни обича такива, каквито сме и накрая ридаем с горчиви сълзи заради поредния си погрешен избор. Става така, защото според американски психолози винаги налитаме на лоши момчета и пренебрегваме добрите, защото не са достатъчно интересни и вълнуващи. Според щатските специалисти един възпитан и интелигентен мъж не би могъл да събуди най-първичните ни и животински страсти, както умеят злите им събратя.

Угодия няма и господата непрекъснато се чудят защо жените се оплакват, че няма свестни мъже, а като ги намерят предпочитат всички останали само не и тях. Дилемата наистина бе необяснима доскоро. Но експертите са успели да я разгадаят:

1. Недоверие – сгодните мъже знаят как да се държат кавалерски и да свалят звезди на избраниците си. Проблемът им е, че изглеждат нереални. Жените трудно се доверяват на думите и жестове на мъже, за които подозират, че искат да спят с тях. Дамите се чувстват като жертва. Струва им се, че са агънца и лошият вълк само чака да направят погрешно решение, за да паднат в капана им.

2. Пъзльовци – Добрите момчета изглеждат по-плахи и скромни от останалите. А представителките на нежния пол мечтаят за рицар на бял кон, който да ги брани. Искат някой, който едва ли не да бди над тях денонощно. И накрая си чукват среща с мускулестия пичага от охраната на дискотеката, защото на него му стиска да размазва мутри, за да си пази гаджето от чужди очи и ръце.

3. Стереотипи и предразсъдъци – Добрите момчета правят всичко по правилата – ходят на работа, изкарват пари, лягат си с кокошките, не налитат на бой и не се забъркват в неприятности. И са твърде предсказуеми според жените, които тръгват на лов за половинка. Жените искат да преживяват разтърсващи любовни истории, които да взимат ума им и да ги оставят без дъх. С добро момче смятат, че това няма как да се случи.

4. Не обвързване, а връзване – чикитите са уверени, че доброто момче няма да изневери и ще им бъде вярно до гроб. Точно това спокойствие не ги привлича. Подсъзнателно са кралици на драмата и искат да стоят на тръни от въпроса „ще ми кръшне или няма да ми кръшне?!“. Привличат ги опасностите и несигурните неща. А както знаем добрите мъже не си падат по такива ситуации. Те си хващат една приятелка, обичат си я и искат тя да стане майка на децата им.

5. Антиполови атлети – добричките са по-стеснителни и рядко им се случва да мачкат бясно чаршафите. По-предпазливи са в леглото и се страхуват да не наранят партньорката си. Това оставя дамите с усещането, че хич не ги бива и е по-добре изобщо да не се захващат с тях, за да не се налага да им преподават уроци или да се чудят как да ги разкарат.

 

Снимка: movies.mxdwn.com
Автор: Dani

Откриха защо обичаме лошите момчетаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)