7 причини да си искаш повече с*кс

7 причини да си искаш повече с*кс

С*ексът не е само удоволствие. Той е съчетаване на приятната работа с полезната. За това са се изписали тонове научни трудове. Сега ще ти дадем 7 причини да се заключвате с милото в спалнята, докато децата си играят навън и да консумирате отношенията си страстно.

1. Поумняваш – Ти може и да не стигнеш до зачеване по време на с*кса, но в мозъка ти ще се родят още нови клетки. Това са разкрили изследователи от университета в Мериленд. Щом учените твърдят, че от с*кс се поумнява, значи наистина е така! Доказателството изобщо не важи за мастурбирането, сори!

2. Щастие озарява лицето ти – мъжете само мрънкат, че са заобиколени от недолюбени жени. Вместо да се оплакват могат да проявят доза смелост и да омачкат чаршафите с въпросните кисели чикити. Така и вълкът ще е сит и агнето цяло. Доказано е, че след с*кс нивата на хормона на щастието летят в небесата.

3. Здраве – че как иначе?! Дори заклетите въздържателки от спорт каляват не само душата, но и тялото си като получават редовно ударни дози оргазми. Важното е да се сменят позите и да се демонстрират на мачото креватните умения.

4. Спиш като къпана – това с къпането си е препоръчително, след мръсния с*кс. Истината е, че след гимнастиката в спалнята ни обсебва непреодолимо желание за здрав сън заради умората.

5. Комфорт - Бари Комисарук е казал, че правенето на с*кс премахва физическите неразположения и вдига прага ни на болката. Ние можем леко да поспорим, че още по време на с*кс изпитваме огромна болка, ако мъжлето е поискало нещо по-специално като показване на акробатски умения или пъхане на магическата пръчица в дупЕто. Все пак да уточним – болката според учените изчезвала, едва, когато дамата стигне до заветния оргазъм.

6. Здрав с*кс = здраво сърце – По време на половия акт подобряваме кръвообращението си, а с това автоматично се грижим за сърцето си. Значи има и по-лесни начини да си пазим здравето от посещенията при чичко доктор, освен, ако лекарят не е другарчето ни за с*кс.

7. Добри отношения – щом с мъжете сключваме сделки под чаршафите, то ще можем по-лесно да ги манипулираме да ни правят услуги и когато сме с дрехите и не пъшкаме от кеф. Трябват и жертви понякога. Слава Богу, силният пол не иска прекалено много от нас що се отнася до задоволяване на нагона, но пък за сметка на това ние можем да се възползваме за по-големи услуги.

Снимка: assets.nydailynews.com
Автор: Dani

7 причини да си искаш повече с*ксРейтинг: 3.0 от 5.0 / (4 гласа)