3 симптома, че няма смисъл да си губиш времето с него

3 симптома, че няма смисъл да си губиш времето с него

Мимолетните връзки ни учат на много полезен опит. Могат дори да са сладък спомен, когато сме ги практикували в тийнейджърските си години. Но не по същия начин гледаме на тях, когато сме готови за нещо по-сериозно, да не кажем брак или бебе. В днешно време е много трудно да открием мъж, който да не страда от тежки комплекси и страхове от обвързване.

Обикновено мачовците, които обичат да прелитат от цвят на цвят се издават по няколко признака. Ако сме достатъчно схватливи и внимателни можем да забележим наченките на провал още в самото начало и да предотвратим разочарованието и разбитото сърце преди да е станало късно. Ето ги и симптомите:

1. Той е най-важното нещо в живота си – никога не допуска компромиси със себе си, твърдоглав е и държи да става по неговата. Говори само за себе си и собствените си проблеми и не иска да чува друго освен собствените си теми на разговор. Готов е да ти бие шута, само ако разбере, че нещо му се дърпаш. Прави се на сърдит и най-демонстративно отказва да говори с теб. Държи се като ощипана ученичка. Така истинските джентълмени не постъпват, от нас да го знаеш!

2. Вечно зает – дори най-влиятелните собственици на големи компании намират време за жената, любовницата и домашния любимец. Така че тоя твоя да не се прави на голямата работа и да обръща малко повече внимание. Трябва да поставя връзката ви над кариерата и винаги да намира време, което да прекарвате заедно. И то насаме. Има типове, които държат винаги някой да им свети, докато са с приятелките си. Както се казва има ли желание има и начин, няма ли желание – има само оправдания. Щом не намира време за теб от началото на връзката ви значи нещата няма да се променят и за в бъдеще.

3. Уговорки – има пичове, които се впускат във връзка с предварително настройване на половинката. Почват да й обясняват, че са мъже със самочувствие и няма да го нарушат заради каквото и да било, дори заради нея. Други пък казват на чикитата, че се опитват да забравят предишната си любов с нова и силно се надяват тя, наивницата, да им направи тази услуга. След време обикновено се усещат, че идеята не е била много добра и оставят горката нещастница да си сърба сълзите сама в няколко поредни петъчни вечери, докато на него въобще не му дреме.

 

Снимка: your24hcoach.com
Автор: Dani

3 симптома, че няма смисъл да си губиш времето с негоРейтинг: 4.0 от 5.0 / (2 гласа)