Как да обличаме бонбонено без да изглежда, че сме с пижама

Как да обличаме бонбонено без да изглежда, че сме с пижама


Няма ограничения в използването на цветове според възрастта, ако се съчетават правилно. Дори кукленското розово може да влезе успешно в ежедневния ни гардероб, ако съумеем да го пригодим към натурата си. По-голямата част от дамите се покриват от глава до пети в убити и мрачни цветове, защото няма кой да им каже, че биха изглеждали ослепително, ако изберат подходящите дрехи в нюансите, от които иначе изпитват ужас.

Напролет хит ще стане розовото и е добре да се подготвим предварително за покоряването му. Prada, Moschino, Carven и Topshop ще ни накарат да се облечем изцяло в розово, защото последните им линии са излезли като от пералнята на бялото пране, избоядисано от розов чорап. Но е впечатляващо колко различни са материите и оттенъците. Ще бъдем пленени от гигантите в модата, то се знае. И за да не пренебрегнем дрехите, които си обичаме и сме трупали с години в гардероба трябва да усвоим техниките за нагаждането им спрямо последните тенденции. Ето няколко съвета как да сприятелим новото розово със старите, но класически цветове, с които сме свикнали:

1. Сложим ли една вталена розова пола по себе си, това ще означава, че целия ансамбъл трябва да бъде втален. Правилото, което трябва да се спазва е да не се смесват розово и обемни и пухкави аксесоари.

2. Неутрални или още казано земни цветове е добре да залагаме в тоалета с розовите дрехи. Така ще направим една добра комбинация и няма да има дрехи, които да се карат помежду си коя да преобладава над другата. Ако изборът на неутрални цветове е труден, то можем да се ориентираме към следните три класики – бяло, черно и сиво.

3. Ако трябва да избираме връхна дреха в розово, то най-доброто решение в случая ще бъде обемното палто.

4. Кожата трябва да присъства и тук. Розовото позволява да й се отдаде заслужена почит. Може да се избере аксесоар от розова кожа като чанта или яка. Всичко трябва да е дозирано и загадъчно, за да гали окото, а не да го дразни.

5. Лицето ни е още едно особено подходящо място за добавяне на малко свежест с помощта на розовото. Това става с червило, сенки, руж и лак. Когато са в различни нюанси резултатът може да е наистина сладурски.

Снимка: assets.nydailynews.com
Автор: Dani

Как да обличаме бонбонено без да изглежда, че сме с пижамаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (2 гласа)