С какви дрехи да съчетаваш най-ексцентричните си обувки

С какви дрехи да съчетаваш най-ексцентричните си обувки


Всяко момиче има в дрешника си поне един ексцентричен чифт обувки, които е обувало само веднъж на дискотека или изобщо не е посмяло да надене. Отстрани погледнати дори „копитата“ на Lady Gaga изглеждат добре, но на нас ни се струва прекалено голяма глупост да се издокараме с нещо подобно. Затова послушно държим китайския чифт с 14-сантриметровите токове и обшивка от пайети и кристали в кутията. За да не събират само прах или да се разпадат от гравитацията и стечението на времето послушай ценните съвети на стилистите. Има начин да съчетаеш щурите обувки с такива дрехи и аксесоари, че всички да ти завидят, че ги имаш!

1. Камъни по краката и опънат клин по бедрата – е една от страхотните комбинации, които избират за сцената музикалните звезди. Имай предвид, че така можеш да се появиш в някоя дискотека, на мис плеймейт или на конкурс за млади дарования. Никъде другаде! Тъй като обувките са достатъчно крещящ акцент в цялата програма е добре да се заложи на изчистен кожен клин и обикновена тениска. На подобно съчетание позволява обличането на коженото яке и носенето на клъч. Косата трябва да е направена на кок или да пада свободно на романтични вълни. Кокът обаче е добре да бъде нисък. Височината, която обувките ти придават ще бъде достатъчна, за да засенчиш конкуренцията. Но това не означава, че трябва да караш гаджето да се чувства като джудже пред великан.

2. Ярки обувки и протъркани дънки – трябва да има баланс в цветовете. Та ако чепиците са крещящо жълти, оранжеви или червени е добре да заложим на семпъл ансамбъл за нагоре. Избери обикновени и право надолу падащи дънки, които да бъдат навити на глезена. Облечи една свободна риза от деним и добави свободен пуловер, в случай, че навън е студено. Тук изборът на чанта може да бъде по-свободен. Актуални са мини раниците с етно елементи.

3. Шантави обувки, туника и прав панталон със слим крачоли и ръб – за да изглеждаш непринудено и да всяваш впечатлението, че си се родила с такива обувки е добре да се носиш небрежно и да съчетаваш на пръв поглед различни стилове. Обуй прав панталон с ръбове отпред и тесни крачоли надолу по крачетата и метни една ефирна туника. В случай, че използваш по-класически дрехи е добре да направиш едно съчетание от червено червило, червен клъч и черно по дрехите. Съчетанието ще стане убийствено добро за офиса или за партито след работно време.

Снимка: www.themoderncool.com
Автор: Dani

С какви дрехи да съчетаваш най-ексцентричните си обувкиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)