Съвети за стегнато тяло от София Лорен (видео)

Съвети за стегнато тяло от София Лорен (видео)

Годинките не й личат! Съвсем спокойно може да мине за 35-годишна мацка. Цял живот е работила върху усъвършенстването на актьорския си талант и никога не е пренебрегвала работата по изваяното си тяло. Внуците й навярно й казват „бабо“, но за всички останали тя е просто прекрасната София Лорен.

Идолът на няколко поколения стана единствената „старица“, поканена да се снима за еротичния календар на Pirelli и то на 72-годишна възраст. Днес тя е на 79, но това не й пречи да изглежда зашеметяващо. Тренира всеки ден и казва, че това не й е необходимо заради суетата, а го прави, за да се чувства в добро настроение още от сутринта. Смята, че спортуването е най-доброто лекарство срещу болести и кофти живот.Всяка сутрин става в 5, за да започне със стречинг. До 6 часа вече е приключила с ударната доза упражнения за гръб и е направила една солидна порция коремни преси. В 6 излиза на дълга разходка, за да подиша чист въздух и както самата тя се шегува – да разтъпче краката. Тя е може би единствената жена в света, която все още се радва на завидно стегнат корем. И си е измислила специална програма, за да се поддържа, която споделя нашир:

Жената трябва да легне на пода по гръб и да сгъне краката в коленете. Дланите се поставят под главата, като лактите задължително трябва да сочат настрани. След това започва надигането на гърба като всеки лакът трябва да сочи към срещуположното коляно. Тоест тялото се усуква. Само след няколко повторения започва едно „мравучкане“ по коремните мускули. Това означава, че упражнението се изпълнява правилно.

Следващото упражнение започва с поставяне на дланите на външната част на лявото бедро. Тялото трябва да пружинира за 15 повторения. С това програмата приключва. Не звучи страшно, нали?! Но пък какво тяло прави, съдейки по фигурата на актрисата.

 


Видео:

Снимка: 2.bp.blogspot.com
Автор: Dani

Съвети за стегнато тяло от София Лорен (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)