Адриана Лима: Яжте само био продукти и правете гимнастика

Адриана Лима: Яжте само био продукти и правете гимнастика

Много дами въздишат по снажните фигури на ангелите от Victoria's Secret и се чудят каква е тайната им. Богинята Адриана Лима я разкри. Тя казва, че има начин да приличаме на нея. Условието е да ядем продуктите, които природата ни дава и да правим гимнастика. Според нея леките упражнения не отнемат толкова много време както фитнеса, но не позволяват на тялото ни да се отпуска и така то си живее в един постоянен режим.

Моделката спазва стриктно диетата „Палео“. Тя се основава на кардио тренировки и пиене на фрешове вместо междинни закуски. Лима проповядва да не се избягва храненето, а само синтетиката и вредната част в менюто. Тя е наела инструктор и диетолог, които й забраняват хляба, пастата, захарта и алкохола. Признава, че покрай работата и двете си дъщерички няма време да тренира усърдно и се налага да включва и децата в спортните си занимания, за да не им е скучно. Кара ги заедно да тичат из парка, да разхождат домашния любимец и да скачат на въженца в хола. Така се забавляват много и се смеят до насита.

Изгледайте видеоклиповете по-долу, за да разберете как точно да изваете фигура като на сладострастен модел, достоен за подиум:
http://www.self.com/fitness/workouts/2013/12/supermodel-workout-video
http://www.self.com/blogs/flash/2013/09/celebrity-adriana-lima-boxing.html

Снимка: megalife.bg
Автор: Dani

Адриана Лима: Яжте само био продукти и правете гимнастикаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)