Експерт разкри рецептата за детоксикация на организма

Експерт разкри рецептата за детоксикация на организма

Професор Мермерски е един от специалистите, чието мнение се приема като авторитетно, що се касае до човешкото здраве. В ефира на предаването на Нова телевизия „На кафе“ той разкри коя е най-добрата рецепта за извеждането на токсините от тялото ни и как може да се прилага от дамите. Тя е лесна и приятна за изпълнение и не нарушава по никакъв начин нормалното протичане на ежедневието на нежния пол.

Ето какви продукти са ти необходими, за да възвърнеш или укрепнеш здравето на организма си:

- 15 лимона

- 12 глави чесън

- 1 литър пчелен мед

- 400 грама покълнали пшенични зърна

- 400 грама орехи

Кълновете по пшеницата се появяват по следния начин: Пшеницата трябва да се залее с вода и да кисне така 12 часа. Бурканът, в който сме я поставили е добре да се покрие с тензух. След като изтече половин денонощие е добре да я прецедим от водата, в която е „преспала“ и да я изплакнем под течаща вода. След около денонощие кълновете се подават с дължина до 2 мм.

Как да си я приготвиш?:

В кухненския робот се смилат скилидите чесън, ореховите ядки и пшеницата. След това се смилат и 5 лимона заедно с кората. Двете смеси се сипват в емайлирана тенджера. Останалите лимони трябва да се изцедят и фреша от тях да се сипе към сместа в тенджерата. Тогава идва ред и на меда.

Получения продукт трябва да се съхранява в буркани и да се консумира за не повече от 3 дни. Доказано е, че действа лечебно, а не само прочистващо. Ето за какво е способна да помогне:

- подобрява кръвообращението

- укрепва работата на сърдечно-съдовата система

- подсилва имунната система

- чисти „филтрите“ на тялото – черен дроб, бъбреци, пикочни пътища

- стомашно-чревен тракт

- подсилва паметта и подобрява способността ни да се концентрираме

- отпушва жлезите с вътрешна секреция и премахва неприятната миризма на тялото

- сместа ни избавя от вероятността да се разболеем от артрит или склероза

- може да ускори процеса по възстановяване след операция

- дава енергия на тялото

Как се приема?:

Добре е да се хапват по 1 или 2 супени лъжици до половин час преди трите основни хранения за деня. Полезна е дори преди сън. В случай, че човек страда от някакво заболяване трябва да си назначи ударна терапия – да хапва от сместа на всеки 2 часа същото количество, което вече споменахме.

Снимка: www.q8rashaqa.com
Автор: Dani

Експерт разкри рецептата за детоксикация на организмаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (2 гласа)