В добра форма и след 30

В добра форма и след 30

Красиви дами, вероятно си знаете, но нека ви кажем - 30 е преломна възраст. Дори до сега да сте си позволявали шоколад, бонбони, тортички, кюфтенца и други подобни, на тази практика трябва да се сложи край. Нали не си мислите, че тялото ви ще се справи с вредните храни, които го принуждавате да приема всеки ден. Ми спорта?! Май отдавна не сте обличали екипа?

Метаболизмът постепенно се забавя и с всяка година се губи средно по 1% мускулна маса. Има страшно много жени, които изглеждат зашеметяващо на 30, че и повече. И това е така, защото се грижат за себе си. Правете го и вие!

Да не подценяваме протеините

Някакъв всяко от основното ви хранене да присъства поне един източник на протеин. Така ще намалите загубата на мускулна маса.
Тренирайте

Ако искате красиво и стегнато тяло, ще трябва да се потрудите за него. И тъй като една жена на 30 често няма никакво свободно време, хубаво е да замените едночасовите тренировки с по-кратки, но по-интензивни. Така и 20 минути спорт, в които сменяте интензивни упражнения с кратки периоди на ниска интензивност, ще са ви достатъчни.Тренирайте за корем

След като чукнем 30 коремът става една от най-проблемните зони,най-вече за жените, които са раждали. Погрижете тази област още по време на бременността като се доверите на подходящите козметични продукти за нея. Упражненията за коремните мускули също са силно препоръчителни след 30.  

Снимка: www.geekpeeks.com
Автор: Stefi

В добра форма и след 30Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)