Пъпките изчезват докато спите. Ето как

Пъпките изчезват докато спите. Ето как

Досадните и грозни пъпки се появяват точно, когато не трябва. Всяка жена иска кристално чиста кожа, но за съжаление не винаги получаваме, това което искаме.

Затова винаги трябва да сте подготвени със скрити оръжия срещу неканени гости по лицето си. Ползват се през нощта, така че няма да нарушават нормалният ритъм на ежедневните ви ангажименти.

Лед и паста за зъби
След като почистите и измиете лицето си добре с подходящ гел, задръжте върху новопоявилата се пъпка кубче лед за минута-две. Подсушете засегнатото място с мека кърпа без да търкате и нанесете върху него тънък слой паста за зъби. Сега може да си легнете. До сутринта няма и да е останал помен от неприятната пъпка, която искаше да ви развали деня.

Мед

Не можем да преброим колко точно пъти сме ви разкривали колко ползи има натуралният мед върху кожата. Може да го помолим да ни помогне и в битката с неканените пъпки. Всичко, което трябва да направите е да нанесете малко количество от пчелния продукт върху възпаления участък. На сутринта ще се изненадате приятно от сладкия резултат.

Лимон
Ето още един помощник в борбата с пъпките. Неговият сок е изключително богат на витамин С. Нанесете го върху пъпката с помощта на памучен тампон, задръжте така за 5 минути и след това си легнете с мисълта, че до утре досадната пъпка ще е история. Може би магията ще подейства!

Чесън
Дори да не вярвате, че чесънът ще ви помогне, нищо не пречи да пробвате. След като почистите лицето си, намажете възпалената зона с току-що разрязана скилидка, като използвате нейната сърцевина. 5 минути по-късно отмийте, за да изчезне неприятната миризма.

Снимка: svejo.net
Автор: Stefi

Пъпките изчезват докато спите. Ето какРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)