Настръхваме от бельото на H&M

Настръхваме от бельото на H&M

Ходещ с*кс! В това се превръщаме през следващите няколко месеца заради бельо от ново поколение. Шведската марка H&M отново избухна с култова колекция бельо. Ефирна коприна, много сатен и феерични дантели се преплитат по изрязаните сутиени и прашки. Перфектни модели и с*ксапилни дизайнерски хрумвания ще ни карат да изглеждаме още по-привлекателни и очарователни тази зима. Серията обещава една гореща и страстна зима.

„Inner Beauty“ е името на вдъхновяващата поредица от прелестни комплекти и наистина е посветена на вътрешната красота на жените. Според авторите само вътрешно красивите дами ще се осмелят да се докоснат до разкошното разнообразие от предложения на марката. Бельото е създадено така, че да не убива с излишни ръбове, а нежно да приляга по тялото като втора кожа. Топмоделът Edita Vilkeviciute представя колекцията и именно нейните лице и... дупе ще срещаме по рекламните кампании на лейбъла. Манекенката прилича на божество с бельото на модната къща. Палитрата отново е богата – от класическото съчетание черно и бяло до снежните млечно розово и бежово. Срещат се комбинации и от изумрудено зелено, както и синьо.

Кройките са нестандартни и супер провокативни. Сутиените са чудо, благодарение на повдигащите си чашки. Геометрични мотиви, романтика и препасващи презрамки ще извайват фигурата на всяка почитателка на марката. Колекцията е повече от успешно съчетание между ретро стила и модата от ново поколение. Освен адски с*кси и възбуждащи аксесоари, колекцията не е пропуснала и любимия на дамите комфорт по формата на страхотни нощнички и пижамки на атрактивни цени. Дизайнерите обаче не са ги направили са сън ;)

Снимка: fashion.si
Автор: Dani

Настръхваме от бельото на H&MРейтинг: 5.0 от 5.0 / (2 гласа)