Най-големият порок на жените, които симулират оргазъм

Най-големият порок на жените, които симулират оргазъм

Проучване на Daily mail разкри, че жените, които симулират оргазъм имат един още по-голям порок. Според учените той е изневярата. Специалистите казват, че щом една жена може да излъже партньора си в толкова интимен момент, че е достигнала висините на удоволствието значи нищо няма да й попречи да кривне от прави я път, ако се изкуши или бъде прилъгана.

И в същото време представителките на нежния пол си вкарват автогол, защото мъжете им спират да се стараят в леглото. Господата си мислят, че щом мацката им получава оргазъм всеки път значи са станали страшно добри в креватната гимнастика и се отпускат. Стават егоисти и настояват първо те да бъдат обгрижени орално, а за чикитата каквото остане. Ако една жена бъде запитана защо симулира тя ще каже две неща: „за да го накарам да се чувства по-добре“ и „за да свърши с*ксът по-бързо и да се върна към обичайните си задължения“.

Изчислено е, че жените симулират кулминацията в 18% от случаите, докато мъжете го правят само по веднъж на всеки 20 пъти. Мъжете са категорични, че ако хванат половинката си да се преструва също биха изневерили напук на нея.
 

Снимка: blogs.westword.com
Автор: Dani

Най-големият порок на жените, които симулират оргазъмРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)