Кой е перфектния парфюм за дамите над 30

Кой е перфектния парфюм за дамите над 30

Ако тийнейджърките и девойките на 25 години ухаят на цветя, свежест и невинност, то жените над 30 трябва да са по-дръзки с избора на парфюми. Дамите оставят първо впечатление у околните не само с визията си, но и начина по който миришат. Известен факт е, че мъжете се влюбват със сетивата си. Те „надушват“ избраницата си по феромоните, които излъчва. Затова трябва да се внимава с какви благоухания се окъпваме преди да излезем от вкъщи.

Обикновено се ориентираме към онези парфюми, които най-добре отразяват представите ни за света. Тоест искаме да миришем на това, на което ни мирише самият живот. Едни го предпочитат по-лек, други искат непременно да има тежка нотка, за да оставят своя отпечатък навсякъде, откъдето минат. Ето ги и основните съвети за това как да направиш перфектния избор:

1. В случай, че не познаваш продуктите и марките потърси в интернет или питай своя близка приятелка за новостите в парфюмериите. След това прекарай известно време в душене и претегляне на предимствата и недостатъците на прясната стока. Да се придържаш към актуалните тенденции е модерно!

2. Намери еквивалент на характера си. Ако си по-стеснителна може да избереш фина и едва забележима миризма, но ако искаш да накараш да запомнят непоколебимия ти нрав се ориентирай към нещо по-силно.

3. Припомни си кои растения са ти любими и търси парфюм с екстракти и есенции от тях. Това ще улесни избора ти.

4. Не бързай да си купиш парфюм още днес. Докато се разхождаш из града гледай да минаваш през различни парфюмерии и да пръскаш по не повече от два аромата върху вътрешната страна на китките си. Дай поне един час на парфюмите да „отлежат“ по кожата ти, за да прецениш дали ти подхожда и дали ти понася. Ако свикнеш бързо с аромата значи си открила това, което търсиш. Имай предвид, че парфюмът на приятелката ти, който ти харесва ужасно много може да не е подходящ за теб, тъй като течността в шишенцата си взаимодейства по различен начин с различната кожа. Някои парфюми имат способността да правят неприятни реакции с естествения аромат на жената и резултатът е доста отблъскващ.

Снимка: kirstenoneill.files.wordpress.com
Автор: Dani

Кой е перфектния парфюм за дамите над 30Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)