Как да разпознаеш „алфа“ мъжа

Как да разпознаеш „алфа“ мъжа

Всяка жена иска да бъде избрана от лидер с много пари, власт, сериозно отношение към нещата от живота и по възможност да е много красив. Плашим се от възможността да сключим брак със смотльо, който се е преструвал на успешен и добър само в началото, а после се е успокоил, че ни притежава и е станал абсолютното мекотело. Има няколко качества, които издават истинският мъж, който може да вкара всички останали в джоба си. Виж кои са и си отваряй очите и ушите на 8:

1. Лидерство – Той не парадира с уменията и качествата си. Просто влиза в стаята и започва да излъчва респект. Ползва се с авторитет и всички се допитват до мнението му. Лесно намира решенията на проблемите в колектива и винаги демонстрира сила в поведението и реакциите си.

2. Бодър и здрав – в древността по тези две черти жените са избирали бащите на децата си, защото са смятали, че са много плодовите и генетичният им материал ще бъде особено качествен. Алфа мъжът винаги изглежда пращящ от здраве и спортува. Не пуши, не пие и смята вредните навици за пълна простотия. Дава добър пример на останалите и си личи, че ще дава мило и драго, за да пази женичката и дечурлигата си.

3. Хигиена – Няма как да го видиш с вълнясала глава. Той се подстригва и бръсне не защото така трябва, а за да изглежда добре и да се чувства комфортно в тялото си. Поддържа маникюра и педикюра си, използва приятни парфюми и има изграден стайлинг. Това отново сочи, че поддържа и здравето си. Използва козметика и не се хвали, че си е измил зъбите тази сутрин. Поддържа бърлогата и колата си чисти и приятно ароматизирани. Не злоупотребява с търпението на околните със зловония и въобще не допуска да стане за резил.

4. Мода – не мрънка, че жените харчат грешни пари, а заедно с тях се интересува от актуални тенденции. Знае какво му стои умопомрачително и подновява гардероба си, за да се поглези.

5. Хумор – когато свърши любовта остава надеждата, че твоичкият ще те разсмива и ще подобрява настроението ти. Щом знае как да не драматизира, а да те кара да се усмихваш значи е подходящ кандидат-жених.

6. Работа – дори и да няма алфа мъжът знае как да си я създаде. Оползотворява свободното си време в полезни занимания и не пропилява ценни часове в размазване на дивана пред телевизора. Това го кара да изглежда недостъпен и много желан. Бързо, заплюй си го преди някоя да го е отмъкнала под носа ти.
 

Снимка: www.junebugweddings.com
Автор: Dani

Как да разпознаеш „алфа“ мъжаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)