Бонбонена закачка с Led лампички за Коледа

Бонбонена закачка с Led лампички за Коледа

Коледното настроение идва с украсата! Остава по-малко от месец до отбелязването на Рождество Христово и е време да помислим за декорацията на дома си. Все пак предстои да поканим семейството си и да спретнем незабравим празник за най-малките членове на фамилията. Защото невинните ангелчета възприемат Коледа като магията, която изпълва домовете и сърцата им.

Тази година може да зарадвате малчуганите с едно ваше творение от много светлини и ефекти. Прави се за по-малко от 2 минути, но е супер оригинално. Знаете, че децата обожават всичко, което е свързано с блясък и лакомства. Затова смесете двете неща в една креативна идея. Купете няколко различни кутии с Led лампички. Продават се във всеки сувенирен магазин. Има ги и в магазините „Всичко за левче“. Този път обаче няма да ги лепите нито по стените, нито ще ги увивате около елхата. Ще ги натъпчете в няколко стъкленици и ще ги разположите по масите на хола си.

Изберете подходящи купи и чаши. След това изсипете лампичките вътре и ги включете в контакта, за да светнат. Добавете няколко коледни играчки за специалното дръвче, за да стане по-шарено и интересно. В случай, че ги сложите в кристални предмети ще се сдобиете с истинска призма, която ще озари стаята ви в стотици „слънчеви зайчета“ и децата ще пощуреят от удоволствие, когато им кажете да гонят малките светулки из стаята.

Така поставени върху масите, лампичките изглеждат като малки светещи бонбонки и това допълнително ще приповдигне настроението на малчуганите. Дори ще им се отвори апетит за вкусните ястия, които сте им приготвили с много обич.

Снимка: www.jilishta.com
Автор: Dani

Бонбонена закачка с Led лампички за КоледаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)