Мода

Любимото бельо на един Ангел

Любимото бельо на един Ангел

Адриана Лима вече е наясно какъв сутиен ще сложи в коледната нощ. 32-годишната красавица не крие пристрастието си към червено-черния дантелен сутиен на Виктория Сикрет, който представи в рамките на Го... »

Какви цветове да носим през 2014

Какви цветове да носим през 2014

Всяка дама иска да блести. Никой не може да оспори този факт! Ако позволите на зимата да съсипе настроението ви, то знайте че сами сте си виновни. Има достатъчно начини да обърнем гръб на лошото време... »

Заблестете!

Заблестете!

Предлагаме да направите най-добрият избор и да заложите на моделът на Saint Laurent, украсен с кристали Swarovski. Единственият му недостатък" е, че не е по джоба на всяка жена. Въпросният модел струв... »

Chanel Pre-Fall 2014

Chanel Pre-Fall 2014

Няма жена, която да не е луда по моделите на дръзката Коко Шанел. Взривила закостенелите разбирания на хората, още през 1957г. Бурната й особа желае промяна в модата. Сега, когато сме на прага на 2014... »

В леглото с Жизел (видео стрийптийз)

В леглото с Жизел (видео стрийптийз)

Бразилският топмодел Жизел Бюндхен пусна на пазара чисто нова колекция, изпълнена с поредните й шедьоври. И нае... себе си, за да представи серията. Дамата се позаголи и полегна в красиво легло с пухе... »

Страници 5 от 168 ‹‹ 12...456...167168 ››