В леглото с Жизел (видео стрийптийз)

В леглото с Жизел (видео стрийптийз)

Бразилският топмодел Жизел Бюндхен пусна на пазара чисто нова колекция, изпълнена с поредните й шедьоври. И нае... себе си, за да представи серията. Дамата се позаголи и полегна в красиво легло с пухени завивки, за да покаже какво е изобретила перверзната й главица за посестримите й. Създала е линия бельо наречена Gisele Intimates. Супер еротичните аксесоари вече се продават в мегаполисите на латиноамериканската държава Сао Пауло и Рио де Женейро.

Жизел рекламира колекцията си в модната Библия Vogue и освен върху красивото й тяло, този път акцентът пада върху дантелите на деликатните прашки, сутиени, жартиери и корсети. На преден план са естествената красота на моделката, както и произведенията й в черно и лилаво. Манекенката изглежда като току-що събудила се и вече настървена за палави игрички. Сутиените са с повдигащи чашки, а бикините толкова оскъдни, че присъствието им е почти метафорично. В леглото са само Жизел, нейното бельо, чифт високи токчета и фотоапарат. Зачудихме се както прави този фотоапарат в ръцете й, но нашите приятели мъжете направиха предположение, че тя е толкова с*кси, че си посяга сама... в снимането.

След броени седмици бельото ще тръгне на околосветска обиколка и няма да пропусне моловете на България. 33-годишната красавица е решила сама да покаже бельото си, за да се похвали със завидни форми, изваяни от усърдните й йога тренировки и стриктната дисциплина в храненето. Жизел служи за модел за подражание на много българки и има стотици поклоннички за здравословния начин на живот и модните стилове, които проповядва с поведението си на световната сцена. В момента тя се подготвя за отпразнуване на коледните и новогодишните празници в Бостън заедно със семейството й.

 


Видео:

Снимка: www.thelifefiles.com
Автор: Dani

В леглото с Жизел (видео стрийптийз)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)