Какви цветове да носим през 2014

Какви цветове да носим през 2014

Всяка дама иска да блести. Никой не може да оспори този факт!

Ако позволите на зимата да съсипе настроението ви, то знайте че сами сте си виновни. Има достатъчно начини да обърнем гръб на лошото време и смело да се усмихнем един от тях е като запълним гардероба си с дрехи в светли, свежи и дръзки цветове.

Доказано е, че цветовете са в състояние да променят настроението ни, затова стилистите препоръчват да заложите на ярка наситена гама, с която хем ще сте стилни, хем ще се чувствате добре.

Според много дизайнери, ако искате да изглеждате изискано, но и да привличате внимание, трябва да носите тоалети с цвят червена боровинка. Това ще е един от водещите цветове през новата година.

Нека не пренебрегваме изумруденото зелено, което бе цветът на 2013-та година, но продължава да се разхожда по модния подиум и през следващата. 2014-та. Този нюанс е женствен, изглежда аристократично и си отива с почти всякакъв нюанс кожа или коса.

Няма да сбъркате, ако изберете свеж лайм нюанс през зимата. Именно той носи доброто настроение. Този цвят се комбинира страхотно със синя и лилава гама.

Да не сте посмели да обръщате гръб на „синята слива“! Тази смесица от на лилаво и бордо е изключително популярна и изглежда магнетично във всяка комбинация. Независимо какво облекло сте избрали в този цвят няма да останете незабелязана.

Снимка: fly-moda.ru
Автор: Stefi

Какви цветове да носим през 2014Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)