Chanel Pre-Fall 2014

Chanel Pre-Fall 2014

Няма жена, която да не е луда по моделите на дръзката Коко Шанел. Взривила закостенелите разбирания на хората, още през 1957г. Бурната й особа желае промяна в модата.

Сега, когато сме на прага на 2014 година, Chanel отново разбуни духовете с новите си модни решения.

Мястото е Далас, а колекцията pre-fall на Chanel за 2014-та. В луксозният магазин Neiman Marcus, където прегръщат модата Chanel точно такава, каквато е, а шоуто е грандиозно, в стила на Карл Лагерфелд.

За шоуто наистина са се постарали. Декора е направен така, че да ни пренесе в драйв-ин кино салон със 74 реставрирани винтидж автомобили, паркирани пред 4 гигантски екрана. Невиждано досега! Услуга изиграва и режисьорската лента на Лагерфелд „The Return”, в която дизайнера увековечава образа на Коко Шанел и превръщането й в иконична жена и марка, изиграна от дъщерята на самия Чарли Чаплин - Джералдин Чаплин.

Едва ли през далечната 1957 година някой би повярвал, че странните за времето костюми от туид ще се реализират, сега те са истински моден хит, благодарение на Chanel

Колекция, наречена Métiers d'Art, показана в Тексас, Лагерфелд се обръща към автентичната американска култура на Запада.


Снимка: www.annadellorusso.com
Автор: Stefi

Chanel Pre-Fall 2014Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)