Вики Бекъм: Покриваме крачетата до коленете през този сезон

Вики Бекъм: Покриваме крачетата до коленете през този сезон

„Една с*кси жена си остава с*кси и без да разкрива всичките си прелести. От моя мъж знам, че загадъчното винаги се харесва повече на господата. Когато всичко е наяве пред погледа им те нямат стимул да преследват избраниците си.“ Това каза мисис Бекъм относно дължината на полите и роклите ни този сезон.

За собствената си колекция тя е наблегнала на елегантните вечерни тоалети с дължина до коляното. Бившата спайска е абсолютен авторитет в модната индустрия и от нейните съвети са се възползвали и гигантите от George at Asda. Звезди като Никол Шерцингер и Гуинет Полтроу също спазват мисловната граница на благоприличието. Самите те са признавали, че с минижупи не им е никак комфортно. Споделят, че са дами с репутация и трябва да я пазят.

Дамите на средна възраст започват да покриват коленете си не само заради модните тенденции, но и заради комплекси от фигурата си. Експертите в дизайнерските ателиета споделят, че по-дългите рокли имат способността да ни вталяват оптически и да прикриват годинките. С тяхна помощ ставаме по-елегантни и скриваме голямото разстояние между чатала, както и целулита.

„Жените залагат на скромния, естетически вид“, категорична е Вики Бекъм. Откак е станала съпруга на футболист и майка на цял отбор юнаци моделиерката внимава много за името си и спазва по-строг консервативен дрескод.

 

Снимка: 4.bp.blogspot.com
Автор: Dani

Вики Бекъм: Покриваме крачетата до коленете през този сезонРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)