Щурите панталони с пайети вдигат адреналина

Щурите панталони с пайети вдигат адреналина

Тези нямат стил и се вписват идеално във всяка ситуация. Панталоните с пайети са най-доброто решение за парти стайлинг, който можем да си направим през следващите дни. Ще изумим всички с находчивостта и усета си към модните тенденции. Само един бляскав чифт може да ни превърне в диктаторки на тематичните облекла. Внасят новаторство в гардероба и много лукс.

Макар да са взаимствани от любимия кич на Ориента са наистина гъзарско попадение. Още повече, че металическите отблясъци са супер модерни в момента. Златно, сребърно и платинено ще се надпреварват да превземат кредитните ни карти и ще успяват, защото са хит и са много красиви. Белите пайети по краката ни са наистина нестандартно решение за разнообразяване на стила ни. На пръв поглед идеята е много смела, но след първото обуване се успокояваме, че всъщност блещукащите панталони стоят много деликатно в съчетание с изчистени материи и земни цветове. Няма прекаляване, нито пък драматично преобръщане на положителния ни имидж.

С един такъв панталон или с клин можем да постигнем зашеметяваща елегантна визия. Само трябва да се комбинира риза от деним с кожено яке или с палто в телесен цвят. Такива панталони се връзват с кубинки и хард боти на дебел ток. Издължават краката и оптически ги правят по-кльощави. Панталоните с пайети са супер вариант за придобиване на моделска визия. Дори плетените пуловери са страхотни, когато говорим за комбинации между крещящи дрехи и материи, с които сме свикнали в ежедневието си. Обемни пуловери и бели, класически ризи стоят умопомрачително в ансамбъл с подобен панталон. Тоалетът е подходящ за партита, бизнес коктейли и места, на които се изисква посещение само с добре подбран дрескод.

Самият панталон с пайети е достатъчно силен акцент в съчетанията, така че спокойно може да се съчетава с най-обикновените дрехи, които се намират в гардероба ни. Той ще изпъкне, а останалата част просто ще си намери отдавна чаканото приложение. Марки като Mango, Zara и H&M вече пуснаха предложенията си за панталони с пайети и вдъхновяват с красиво подредените си витрини. Тези панталони са създадени за посрещане на Нова година. Само си представете следната картинка – обута сте с изящен панталон със златни пайети, носите токчета и палто с дълъг косъм и вдигате наздравица с любимия си човек с искрящото шампанско. Идилия!

Снимка: 1.bp.blogspot.com
Автор: Dani

Щурите панталони с пайети вдигат адреналинаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)