Диети

Диетата преди празниците

Диетата преди празниците

Свързваме празници като Коледа и Нова година със засядане на масата и стабилно преяждане. Едновременно с това обаче искаме и да изглеждаме зашеметяващо, за да се вместим някак си в новите тоалети, кои... »

Диетата на боговете

Диетата на боговете

Плодове, зеленчуци и пълнозърнести продукти. Това гласи менюто на божествената диета на пророк Даниил. Светията е пиел само вода и никакъв алкохол. Според създателката на съвременния вариант на диетат... »

5 причини за преяждане

5 причини за преяждане

Преяждането само по себе си е страшно вреден навик. Но е придружено от други 5 вредни навика, които ни провокират да съгрешаваме и да си навличаме щети върху здравето. Често си мислим, че бързото хапв... »

Какво проваля диетата ни

Какво проваля диетата ни

Ако не си от дамите с желязна дисциплина по-добре не опитвай да се подлагаш на стриктна диета, защото нещата няма да ти се получат. Така казва една приятелка и май ще се окаже права. Всеки път щом реш... »

Най-вредните диети с йо-йо ефект

Най-вредните диети с йо-йо ефект

За да се поддържат в приличен" вид изтъкнати манекенки и актриси се подлагат на китайски мъчения. Свалят килограми с упорито спортуване и освирепяване от глад. Дори диетолозите, които изготвят специал... »

Страници 3 от 63 ‹‹ 12345...6263 ››