Зодията ти казва в кой град ще си най-щастлива (част 2)

Зодията ти казва в кой град ще си най-щастлива (част 2)

В първата част на този материал ви споделихме мнението на нумеролозите за най-подходящите градове за жени според зодиите им. Сега продължаваме с подборката на местата, на които ще можете да разцъфнете с пълния си блясък и да живеете спокойно и щастливо.
 
7. Везни – харесва им да купонясват, но през останалото време държат на тишината и уединението, за да могат да чуват мислите си, които ги терзаят непрекъснато. Те са особи с благородническо потекло. Това ги подтиква към преселване в Амстердам, Бургас, Сингапур, Милано, Виена и Будапеща.

8. Скорпиони – лицемерни и противоречиви дори в избора си на местоживеене. Правят се на силни и храбри, не понасят някой да им налага волята си, но в следващия момент избират един от най-спокойните градове в света. Харесва им в Копенхаген, в Мадрид, в Берлин, в Оукланд, но разбира се не подценяват и магнетичната сила на екзотичните дестинации. Историята пази още случаи на няколко скорпиончета, които са ходили на екскурзия, а след това са се местили във въпросния град, защото са се влюбили от пръв поглед.

9. Стрелец – прехласват се по Лисабон и стрелят право в целта като се преместят да живеят там. Само този град доказано може да прикове душите и краката им на едно място. В противен случай се лутат по света без да могат да си харесат само едно място и да са сигурни, че с удоволствие биха прекарали живота си там.

10. Козирог – единствено Санкт Петербург може да отговори на глада им за изкуство и забележителности. Страстта към петербургските тайни е била описвана не в един или два романа. Градът е меката на дамите от зодия козирог. Той покорява душите им.

11. Водолей – капризни и наивни, тези иначе прекрасни жени често живеят като вятърничави и много импулсивни цветя. Чикаго обаче е в състояние да ги очарова всеки път щом само помислят за него. Смятат, че това е перфектният град за тях от момента, в който си намерят симпатично жилище или се задомят. Привикват със средата лесно.

12. Риби – не издържат на суша прекалено дълго време. Затова стягат куфарите и се отправят към градове край морето или такива, в които текат реки – Прага, Париж и Амстердам са техните лични райски градини. Обожават чувството за свобода, докато се разхождат край течащата вода. Душата и сърцето им ги теглят към тези прекрасни крепости на урбанизацията.

Снимка: edge.lovingapartments.com
Автор: Dani

Зодията ти казва в кой град ще си най-щастлива (част 2)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)