5 идеи за по-различно и весело посрещане на Нова година

5 идеи за по-различно и весело посрещане на Нова година

Нова година е един от най-прекрасните празници в годината. Чакаме го с нетърпение от миналата година и тайно се надяваме да получим още по-хубави подаръци от предишните. Броени дни преди дългоочакваният момент трябва да обмислим добре как точно ще го прекараме, за да бъде магичен и незабравим. Предлагаме ви няколко сладурски идеи за щастливи мигове около трапезата и елхата.

1. Хайде този път да не влизате в ролята на домакини и през къщата ви да минат роднините до 9-то коляно. Вместо да поемате отговорността за веселото посрещане на Нова година за всички останали помислете за собственото си хубаво настроение. Ако отдавна ви се е искало да направите нещо различно, за да усетите магията от очакването на следващите 12 месеца, то сега е моментът да се организирате с половинката и да намерите най-подходящото място за целта. Вместо да си разменяте подаръци се хванете под ръка и влезте в първата туристическа агенция, която ви се изпречи на пътя. Срещу прилична сума пари може да намерите райско кътче, на което да посрещнете 2014 г. У нас или в чужбина, изборът е голям и свободни места дебнат отвсякъде.

2. Човек се чувства най-щастлив, когато успее да зарадва най-близките си същества. Време е за нещо лично и съкровено. Няма по-добър избор от ръчно изработени подаръци. Не, не се плашете. Тук не става дума за нещо сложно за направа. Достатъчно е да изберете няколко любими снимки, на които сте заедно с получателите на подаръците и да ги поставите в красиви рамки. И не забравяйте да добавите лични пожелания.

3. Влезте в ролята на Дядо Коледа. Напълнете един червен чувал със символични подаръци и лакомства и си поиграйте на томбола. Имената на всички присъстващи трябва да се изпишат на листи и да се поставят в купа. След това Дядо Коледа или джудже-помагач изтегля име след име и раздава наградите, докато всички се заливат от смях.

4. Помислете за любимото ястие на всеки от гостите си и му го направете, за да усети, че някой се е постарал да го опознае и да го зарадва. Цялата подготовка не поглъща повече от времето, което иначе прекарвате за направата на цялото меню. Реакциите ще са много интересни, гарантираме!

5. Всеки обича празничните програми и се разочарова силно, когато по телевизията дават само бози или пък в заведението музиката е толкова монотонна, че направо приспива. Майките и бащите ни с тъга си спомнят за култовите изпълнения на Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Татяна Лолова и Стоянка Мутафова на 31-ви декември срещу 1-ви януари. Сега е моментът да влезете в ролята на комици и да пресъздадете някой скеч от старите ленти. Аматьорските импровизации се получават дори по-смешни.

Снимка: www.alohatravel.bg
Автор: Dani

5 идеи за по-различно и весело посрещане на Нова годинаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)