Зодията ти казва в кой град ще си най-щастлива (част 1)

Зодията ти казва в кой град ще си най-щастлива (част 1)

Едни живеят по течението, други не могат да се разделят с родния край и търсят поле за развитие там, а трети сменят градове и държави, за да намерят щастието си. Всеки човек си има съдба, предначертана от звездите. Същите онези виновници, които определят характера и бъдещето ни още от момента на раждането ни казват и в кой град можем да живеем пълноценно и да сме истински щастливи. Виж в кой град трябва да се преместиш, защото така иска зодията ти. Или поне се разходи до него по време на следващата отпуска, защото ще се зареди с положителни емоции.

1. Овен – дамите с рога са винаги наопаки. Не се задоволяват с тясната провинция и искат да живеят в мегаполис, който съчетава всичко накуп. Те не могат без музика, без театър, концерти и безброй възможности да се срещнат с любовта на живота си. Затова най-подходящи за живеене са многомилионни градове като Ню Йорк, Истамбул, Лондон и Сидни.

2.  Телец – те преследват кариерата и финансовото благополучие. Но не могат да живеят и без красиви градски пейзажи или културни забележителности. Затова се ориентират към градове, в които има съчетание между древността и съвремието. Тези крехки същества обичат добрата кухня и светските богатства. Затова обикновено се чувстват в свои води в градове като Рим, Атина, Измир, Чикаго, Букурещ и Париж.

3. Близнаци – странни и противоречиви по природа обичат да преоткриват отново и отново града, в който са избрали да живеят. Обичат местонахождението им да върви в крак със съвременните тенденции и да се развива. Мразят скуката и еднообразието. Затова търсят динамиката на Токио, Лондон, Ел Ей, Тайланд и Вашингтон.

4. Рак – те търсят уединение и красоти, които да могат еднакво да радват и да раняват душите им. Понякога предпочитат да се сливат с тълпата туристи, за да не се чувстват самотни и да знаят, че отвсякъде са заобиколени с неизследвани и недоопознати мистериозни местенца. Това често ги подтиква към Париж, Венеция, Дубровник и Москва.

5. Лъв – Бягат по петите на лятото и търсят светлина и екзотика. Обичат да им е комфортно, а какво по-комфортно от това да разпускаш на слънчевите плажове на Испания или на Хавай?! Прекрасно настроение ги обзема, когато почувстват, че са лидери в средата, в която живеят и мнението им се чува и уважава. Затова се стремят да намират курортни градове, в които населението е по-малко интелигентно от тях и по-спокойно за бъдещето. Установяват се в градовете, които са туристически перли за топлите страни.

6. Дева – плашат се от хаоса и бягат от него като Дявол от тамян. Обичат да живеят в градове, които са устроени така, че да им е лесно. Само така контролират нелекото си ежедневие. Не са от типа, който се отказва от въртене на кариера и семейство едновременно. Затова се ориентират към административните центрове на държавите като Вашингтон, Сидни, София, Киев и Прага.

Снимка: zar.bg
Автор: Dani

Зодията ти казва в кой град ще си най-щастлива (част 1)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)