За дома

Зашиване На Копчета

Зашиване На Копчета

Копчетата служат не само за закопчаване, но и за украса. Правилното им зашиване допринася много за добрия вид надрехата, а самите копчета и платът около тях не се късат лесно. Копчетата на бельо обикн... »

Зашиване Закачалка

Зашиване Закачалка

На палтото се е скъсала закачалката Съвсем лесно е да се зашие. Най-нарпед се маха старата закачалка от дрехата, след това се взема ширит или ивица плат с дължина 8 см и широчина 3 см, прегъва се по ш... »

Веревни Парченца

Веревни Парченца

Веревните парченца имат голямо значение при шиенето. Те леко приемат желаната форма и затова широко се употребяват при подгъви,обшиване,почистване на разни краища,особено кръгли и веревни. За да нареж... »

Увеличаване И Намаляване На Кройка

Увеличаване И Намаляване На Кройка

Обикновено в журналите и списанията се дават кройките в един размер. Ако размерът не съответствува на нашите мерки, ще увеличим или намалим кройката. За увеличаване на кройката, разрязваме я по ширина... »

Кройка И Скрояваме

Кройка И Скрояваме

Кройката е една необходимост при шева. Без нея дрехата не става сполучлива. Когато се крои с кройка, пести се и много плат.Самата кройка се изрязва точно по чертежа, а на плата се оставят няколко см п... »

Страници 90 от 91 ‹‹ 12...8788899091 ››