Забраненият плод за жените в леглото

Забраненият плод за жените в леглото

Казват, че на война и в любовта всичко е позволено. Обаче при с*кса нещата стоят другояче. Всяка леко презряла дама над 27-8 години трябва да знае, че за да успее да се задоми преди да излезе от категорията „годна стока“ с черен етикет трябва да прави страхотен с*кс. Разкрепостен, но все пак с няколко категорични забрани в леглото. Ето каква мразят мъжете в леглото:

1. Насилницата – това е малката невинна Барби, която го е омайвала с наивното си пискливо гласче, докато са ходили само по кафета, но го изнасилва брутално с хватки едва ли не от бойните изкуства. Повечето представители на силния пол са леко наплашени при първия полов акт и се нуждаят от идеята, че доминират и са господари на нощта. Харесва им да живеят с нагласата, че са по-опитни и нищо няма да застраши имиджа им на полови атлети.

2. Мата-космата – това е абсурдно. В спалнята, а и където и да отиде жената трябва да е с*кси и много женствена. Позволени са само гладки грака и междукрачие, дантелено бельо, перверзни аксесоари като очила на секретарка, поличка като от ученическа униформа и жартиери, каквито носят професионалните жрици. Всичко неприлично ще убие не само желанието му да го раздава по-горещо, но и връзката ви.

3. Езици – хубаво неща са, но за тях е добре да се изчака определен етап от познанството. Освен, ако самият мачо не посегне да задоволява потребностите на мацката си. В такъв случай няма да има никакви проблеми. Най-любопитното в случая е, че колкото господата нямат търпение да получат орални ласки по магическата си пръчка, толкова се ужасяват от идеята да се погрижат за най-милото на милото. Но нека си го кажем направо – и на нас не ни е кой знае колко голям кеф да ни изненадват със златния дъжд без да ни предупредят.

4. С*екс, докато варим лютеница – щом Господ и провидението са рекли да кървим в продължение на няколко дни, то е по-добре да не предизвикваме съдбата за свой враг и да наденем бабешките кюлоти като гаранция, че няма да омекнем под уговорките му за едно бързо отскачане до банята. Никой не е умрял от безс*ксие за половин седмица. Знаем за жени обаче, които са вадили тампона, за да пъхат нещо друго на негово място и това не ги е довело до олтара.

5. Тройката – три салати с три ракии ще му харесат. По друг начин очаквай да реагира, ако те спипа с ново гадже между чаршафите. И да му кажеш, че сте го чакали, за да си спретнете тройка надали ще повярва. Освен, ако не си си легнала с друга мадама. Но и тогава е рисковано. Добре е първо да се опознаете добре.
 

Снимка: static2.stuff.co.nz
Автор: Dani

Забраненият плод за жените в леглотоРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)