За какво си мислят мъжете след с*кс

За какво си мислят мъжете след с*кс

В началото на връзката всяка жена обича да се гушка в нежните обятия на мъжа си след страстен с*кс и да си говорят с часове чак до зори. Любопитно ни е за какво ли си мисли милото, след като сме се борили в кревата и сме го накарали да избухне в мощен оргазъм. Нека си го кажем направо – за нищо, понеже заспива почти веднага. Егати разочарованието!

Британски учени са провели изследване с 25 000 души и са установили, че чак на другата сутрин, когато мъжът осъзнае какви ги е вършил в спалнята или като види жената до себе си започва да се терзае. Господинът започвал да си задава въпроси дали това ще му е последната чикита до края на дните му и проклинал съдбата си, че преди да се обвърже с нея не си пробвал късмета с поне още стотина мацки.

Жените пък започвали още след любенето да се питат дали това е техният човек и дали не са направили грешка като са спали с него. Американски психолози от университета в Тексас стигнали до извода, че мъжете се кахърят за избора на жена заради инстинкта си за създаване на здраво поколение от наследници. Същата банда любопитковци разбрали и защо дамите толкова се притесняват дали са дали цветето си на най-подходящия. Проблемът в красивите ни главици бил, че с всяко преспиване с мъж рейтингът ни спадал и сме започнали да се чувстваме като опетнени мръсници. Да не говорим какво се случва с емоционалното ни състояние пък, ако допуснем да се пъхнем в леглото на някое гадже еднодневка. Тогава разкаянията ни били толкова големи, че стигали до депресия, казват учените.

 

Снимка: olorisupergal.com
Автор: Dani

За какво си мислят мъжете след с*ксРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)