Симптомите, че е обсебващ маниак. Плюй си на петите!

Симптомите, че е обсебващ маниак. Плюй си на петите!

Кавалерството и добрите маниери са застрашени видове и когато някой ни удостои с галантното си внимание това ни прави силно впечатление. Тръпката от това да имаш гадже, което да те обсипва с комплименти, подаръци и жестове е неописуемо хубава. Все пак да си го кажем честно! Колко мъже си падат по гушкането, дългите разговори, разходките или са заинтересовани истински от нас?! Има обаче една тънка граница, чието преминаване може да ни подскаже, че новото ни гадже е ревнивец и иска да обсеби всеки квадратен сантиметър от пространството около нас.

Такива типове обикновено не си показват рогата в самото начало на връзката. Постепенно стават мнителни, подозрителни и изсмукват въздуха около нас. Искат да знаят всичко: какво ядем, с кого излизаме, какво правим, къде сме във всеки един момент. На всичко отгоре ни правят контролни обаждания по телефона през 20 минути или се ядосват, ако виждат, че сме на линия във фейсбук и не им отговаряме веднага. Могат да стават дори опасно агресивни, ако усетят, че губят половинката си и нещата излизат извън техния контрол. Ето как да разпознаеш маниака“

1. Запознай се с нашите! - Да те заведе на вечеря при родителите си обикновено означава сериозни намерения за развитие на връзката ви. Но не е особено нормално да го прави в първия месец след запознанството ви. Това говори за неговата несигурност и за това, че се опитва да ти лепне етикет „Негова“.

2. Отсяване на приятелите – има мъже, които обичат да доминират в обкръжението на половинките си. Особено, ако усетят, че някоя от приятелките на милото не ги харесва. Тогава започват уговорките да се спрат всички възможни контакти с въпросната дружка, която може да повлияе негативно на връзката с мнението си. Или пък се опитват да попият и последната минута от свободното време на дамата, за да няма възможност да се вижда и с други потенциални ухажори.

3. Изнудване – маниакът принуждава партньорката си по всеки възможен начин да стои плътно до него. Изнудва я със сълзи, обещания и различни оферти за по-интересни занимания от срещите й с приятели. Лошото е, че ако девойката също е много влюбена сама ще избира да прекарва времето си с гаджето и ще загърбва приятелите си, докато накрая не я загърбят и те самите.

4. Преследване – обсебващият тип проверява телефона, фейсбука и пощата на приятелката си. Дори е в състояние да я преследва навън. Той е навсякъде. Способен е да се появява без предупреждение на непредвидими места.

5. Въздушни замъци – ходите едва от няколко седмици, но господинът вече крои планове за семейство и фамилен бизнес с вас. Хубаво е, че си ви представя в бъдещето си, но ако описва всичко до най-малките подробности и чертае дизайнерски план на детската стая това не е на добре.

 

Снимка: cx.aos.ask.com
Автор: Dani

Симптомите, че е обсебващ маниак. Плюй си на петите!Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)