Разкриха кои са най-перверзните жени в света

Разкриха кои са най-перверзните жени в света

Българките сме най-красиви, това е ясно. С*ексолози обаче разкриха кои са най-разкрепостените жени в леглото. Оказва се, че тази титла отива на Острова. Половината британки признават без бой, че са канили втора жена в леглото си и биха го направили отново.

Учените от лондонския университет и специалисти по Тропическа медицина смятат, че с*ксуалността на жените се е променила коренно през последните две десетилетия. И това явление се е отразило най-много на поданичките на Обединеното кралство.

Британките изповядвали на специалистите по с*кс и на личните си терапевти, че им е страшен кеф да изненадват мъжете си с още една чикита в кревата. Дамите смятат, че така поддържат пламъка в дългогодишните си връзки и задоволеният нагон на партньорите си. Това е техният метод да се пазят от изневери. Живеели на принципа: По-добре да клати чужди пред мен, отколкото зад гърба ми!

Учените са установили, че правилото важи до преклонна възраст без ограничения. С*ексолозите пък стигат до извода, че с*ксуално активните британци се отказват от игрите в спалнята след като навършат уважителните 74 години.

 

Снимка: www.deke.com
Автор: Dani

Разкриха кои са най-перверзните жени в светаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)