Пред раздяла: Как да спасим разпадащата се връзка?

Пред раздяла: Как да спасим разпадащата се връзка?

Неизменно всяка връзка без значение дали брак или живот на семейни начала рано или късно преминава както през своите възходи, така и през различните падения. Това е нормално развитие на отношенията, между двама души, които са заедно отдавна и делят едно легло и един живот. Понякога, обаче кризите в отношенията могат да причинят раздяла. Ако и при вас нещата са такива, ако чувствате, че връзката ви е изчерпана и върви към раздяла опитайте някои лесно приложими съвети, за да разберете дали всъщност всичко вече е изгубено.

Общуването е пръв приятел на всяка пълноценна връзка. Без него всичко се губи и отива към пълен провал. Говорете с половинката си, говорете за каквото и да е, но говорете, ако не искате един ден да осъзнаете, че вече няма какво да си кажете.

Разнообразявайте – не си стойте вкъщи непрекъснато – излизайте на срещи, ходете на кино, на ресторант. Направете го ваша традиция.

Съживете романтиката – от кога не сте целували половинката си пред други хора? Е, какво като сте заедно от 10 години? Покажете на човека до вас, че все още имате нужда да си показвате, че държите един на друг.

Малките жестове – те са най-важни. Дали ще сготвите на съпруга си любимото му ястие, или ще станете по-рано, за да му направите закуска или да му купите вестник, няма значение, но бъдете сигурни, че подобен жест няма как да остане недооценен.

Всеки ден си напомняйте защо сте се влюбили в този човек и какво за пръв път сте видели у него. Помага!

Снимка: ronetheboxhouston.files.wordpress.com
Автор: Sisi

Пред раздяла: Как да спасим разпадащата се връзка? Рейтинг: 4.0 от 5.0 / (2 гласа)