Най-отмъстителните и ревниви жени според зодията им

Най-отмъстителните и ревниви жени според зодията им

Тежко и горко на всеки мъж, дръзнал да разпали ревнивостта на дамите от най-отмъстителните зодии. Установено е, че още от раждането си ние сме програмирани с определени нагласи към взаимоотношенията между двата пола. Звездите и фазите на Луната имат способността да направляват емоциите ни като с дистанционно и буквално да губим контрол над себе си. Ето кои са най-ревнивите жени, способни да се вкарват във филма и без причина. Те ще стиснат милото за гушата и ще го накарат да живее под чехъл.

1. Стрелец – прави се на кротка и добричка, докато някой не започне да си играе с доверието й. Веднага вкаменява сърцето и физиономията си щом почувства, че не й представят истината. Сърди се лесно и иска да е център на внимание.

2.  Риби – тази дама подлага всичко под съмнение. Оглежда се за знаци и компромати. Непрекъснато подозира, че й изневеряват и ако това се случи тя е насреща, за да каже: „Предупредих те!”. Тя е заклета романтичка и търси истинската любов. Дори това да коства целия й живот.

3. Везни – няма да си признае, че ревнува, но ще човърка половинката си по всички възможни начини, за да не смее да й кръшка. Ще оказва контрол над връзката и ще се опитва да доминира. Предпочита да наранява, вместо да бъде наранявана. Не ближе там, където вече е плюла. Отвътре може да се разкъсва от ревност, но на лицето й ще грее дяволита усмивчица през цялото време, докато трае връзката й. След това ще си набележи следващата жертва, която да държи у дома под ключ.

4. Лъв – тя е предана и държи да й се отвръща със същото. Става напечено, ако усети мърша в клетката. Ненавижда всеки опит за предателство и е способна да разкъса партньора си, ако освирепее в резултат от разкриването на истината.

5. Рак – на пръв поглед е хрисима и смирена, но отвътре е демон. Ако надуши изневяра заклеймява мъжа си като изчадие от ада и никога не му прощава грешките, дори да остане с него до сетния си дъх. Ненавижда измяната и помни какво й е било причинено. Юлските раци държат изкъсо мъжете си. Ако въпросният мачо е посмял да се забърка в афера жена му няма да го зареже, но ще му отмъщава всеки ден по малко, докато накрая го съсипе.

6. Скорпион – да пази Господ, да варди от тези отрови. Още на първата си среща с избраника си тя започва да си представя сватба, деца, семейно гнезденце. В същото време започва да мрази и всяка представителка на нежния пол. Гледа на всяка жена като на потенциална заплаха, която може да разбие идиличния й свят. Само да разбере за изневяра и в главата й вече се заформят най-отмъстителните, най-кървавите сценарии за развръзката на скандала. Тези взривоопасни същества са склонни да убият и да излежат присъдата си, отколкото да оставят честта си опетнена. Първо ще размаже въпросния любовник, а след това ще ликвидира и другата жена.

7. Дева – обсебваща е до мозъка на костите. Държи ръката на мъжа си навсякъде, за да е сигурна, че останалите ще разберат колко силна и властна може да бъде, ако някой посмее да застане между нея и половинката й. Ходи навсякъде с него, говори само за него, държи само на нея да обръща внимание и контролира всяко негово движение с погледа си. Представителките на тази зодия не се влюбват, те се вманиачават и виждат в другаря си не просто мъж, а спасител, който може да ги избави от злините и скуката. Не избухва в пламъците на яростта, ако разбере за изневяра, но изтрива от живота си и него и съперницата си.

Снимка: www.theluxuryspot.com
Автор: Dani

Най-отмъстителните и ревниви жени според зодията имРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)