Любимите видове с*кс на мъжете

Любимите видове с*кс на мъжете

Първи погледи, трепет в стомаха, сърцето се свива, коленете омекват и не можем да спрем да си мислим за онзи невероятен мъж, който флиртува в бара с нас. Чудим се дали ако стане заварката ще му хареса с*ксът с нас и изобщо какви ли креватни упражнения предпочита. Искаме да знаем дали ние ще доминираме или ще трябва да се подчиняваме послушно. Ужасяваме се при мисълта, че Той очаква от нас да сме пластични като гимнастички и да умеем дори най-екстремните пози от Кама Сутра. С*ексолози от Швеция направиха класация на най-възбуждащите видове с*кс, за които мъжете си умират.

1. След дълго чакане – мъж, който не е правил с*кс отдавна и дълго време е точил лиги по дадена избраница приключва първия път бързо и почти неусетно. Причината е, че възбудата е прекалено голяма и той няма търпение да се насити на изживяването. Първият с*кс или онзи след дълга раздяла са направо като атомна бомба – мощни, взривоопасни и сладки.

2. Шепнене на мръсотийки – Тихото прошепване на мръсотийки влудява мъжете. Не им е нужно много време, за да се настроят на с*кс вълна и помитат всичко по пътя си, за да получат заветната доза оргазъм. Откачат дори само от намеци. Някои жени избягват да прелъстяват партньорите си по телефона или в чата докато не се приберат, за да си сигурни, че няма да кривнат от правия път след работа. Единственият проблем е, че пиперливите приказки не се отдават на неуверени и срамежливи дами. А това си е значителен пропуск!

3. По време на парти – когато мъжът знае, че наблизо има много хора и може да бъде хванат пощурява по идеята да консумира отношенията си с някоя симпатична девойка. В такива ситуации действа изключително бързо и адекватно. За части от секундата намира уединено кътче и диван, или поне табуретка, на която да приклещи мадамата. Ако е бил домакин на забавата започва да намеква за желанията си на дамата още по време на купона с леки, уж случайни докосвания, намигвания и размяна на страстни погледи.

4. Масаж – господата си падат по обгрижването. Тайничко се надяват милото да им направи един релаксиращ масаж след дългия работен ден и да ги обслужи поне орално след разтриването на гърба. Всъщност представителите на силния пол са много по-крехки и раними и също като жените обожават приятните усещания и глезенето на сетивата им. Докато при нас жените масажът лекува болките по ставите ни, на мъжете им въздейства като прелюдия към с*ксуални забавления.

5. Забраненият плод – мъжете също като децата обичат да правят и да имат всичко, което знаят, че е забранено или не могат да притежават. Това е една от основните причини да обичат да експериментират в с*кса и да не се задоволяват с моногамна връзка, казват психолози. Господата гледат порно и обсъждат креватните си подвизи с компанията. Хвалят се едни на други кой какво е опитал, кой как е задоволил „своята“ и се комплексират, ако изостават от постиженията на другарите си. Искат си анален с*кс, пози от Кама Сутра, тантричен с*кс, орален и всичко, което може да се впише в думата с*кс.

 

Снимка: cdnimg.visualizeus.com
Автор: Dani

Любимите видове с*кс на мъжетеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)