Какво си мислят мъжете за брака

Какво си мислят мъжете за брака

„Брак“ е най-опасната дума, която един мъж може да чуе. Страшно става, ако се наложи самият той да я изрича и да я осъществи. Събитието е еквивалент на прединфарктно състояние и причинява дълбоки психологически травми. Причината?! Погрешните представи на мъжкото съсловие за венчавката и създаването на семейно гнездо.

99% от господата израстват с нагласата, че бракът ще сложи край на хубавия живот и ще постави началото на мъченическите им години. Мислят, че си бракът е началото на края. С думите на свещеника „може да целунете булката“, младоженецът се вкарва във филма и животът му минава като на лента пред очите. Знае, че отсега-нататък винаги ще е под чехъл и ще трябва да прави всичко, което поиска от него милото.

С прискърбие се примиряват с мисълта, че няма да има повече безразборни свалки в бара и излизания за зверски запои с коч компанията. Единственото хубаво нещо, което им се нрави в надяването на брачния хомот е идеята, че ще получават с*кс по всяко време на денонощието с изключение на 3-4 дни в месеца. Мислят си, че едва ли не около тях ще се разхожда подвижна с*кс машина, която няма да има друг избор освен да се съгласява да ги обслужва с мусака, свирка и поднасяне на студена бира по 24 часа в денонощието. След третата сладка година от съвместното съжителство мачовците прозират страшната истина, че са далеч от истината. Стоят гладни и на сухо. Затова по-умните от тях решават първо да поживеят със сладострастницата, да я проверят дали наистина ще им служи вярно или само ще прави муцки и стойки докато им замае главите. И си въобразяват, че ще могат да си върнат статуса „свободен“ в момента, в който пожелаят това да се случи. Горките наивници!

Мъжете са готови да се жертват и да минат под венчило щом видят, че косицата побелява или оредява. Пък и някой трябва да наследи имането и фамилията. Родът трябва да се продължи. Една част от мъжете смятат за друга, че не са никакви мъже щом не са съумели да създадат и да се погрижат за едно семейство.

Все пак не бива да се пренебрегва статистиката на СЗО, че бракът удължава средната продължителност на живота на мъжете. Тоест за добро или зло силният пол не може без слабия. И един виц, на който някои мъже не биха могли да се засмеят: Как се нарича когато не можеш д спиш нито с много жени, нито със своята собствена?! - Брак!

 

Снимка: www.totalsafes.co.uk
Автор: Dani

Какво си мислят мъжете за бракаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)