Даровете от връзката за мъжа

Даровете от връзката за мъжа

За нас жените казват, че сме меркантилни, материалистки и интересчийки. Носи ни се славата, че си падаме повече по парите на мъжа, отколкото по самия него. Известен лаф е и че чакаме подаръци с повод и без повод. Е, дори и да е така поне знаем какво искаме. И не ни е срам да си го поискаме.

Но чуйте само какви са малките радости за мъжете, които получават от връзките си. Ако нашите са свързани с финансови облаги, то техните са концентрирани предимно около плътските. Че коя ще е толкова благосклонна към постоянното задоволяване на нуждите от с*кс на половинката си, ако не получава нищо насреща?!

1. Фелацио – искат си го за добро утро, за добър ден и за лека нощ. Не признават оправдания. Също така не смятат и, че ако получат един свирчок от чужда жена се смята за изневяра. Гледат на свирката като на упражнение, а не на с*кс, за да могат после да погледнат искрено жената в очите и с чиста душа да си кажат, че изневяра не е имало.

2. Мусака – тя също влиза в пакета all inclusive, когато един мъж си хване сериозна приятелка. Настоява тя да умее да прави поне 3 неща – мусака, свирка и 69. И ако за последните 2 не я бива, то поне за първото трябва да е както трябва, че като идва на гости коч компанията ще има какво да похапне.

3. Представителен вид – на много типове им е страшно неприятно, когато трябва да се появят на обществено място сами без половинки. Виждат колегите си с жени, приятелите си с гаджета и си сърбат напитката самотно на бара. И комплексарите бързат да си хващат по някоя друга чикита, за да замазват положението. Причината е, че на доста от господата не им се иска да изглеждат в очите на конкуренцията си като самотни кариеристи, гонещи само големите пари.

4. Гардероб – много от недораслите момченца разчитат на майките си да им купуват дрехи и бельо. След като мине ролята на майката идва тази на гаджето. Приятелката и без това обича да ходи по моловете и нищо не й пречи да купува и на него това-онова.

5. Чистене – за прислужници българските мъже нямат нито манталитет, нито пари. Обаче гаджето е безплатно. А каква ще е тази жена, която няма да чисти и да подрежда къщата, щом иска да му се хареса. Добрата къщовница няма да остави миризливи чорапи пръснати из цялата къща. Ще държи винаги всичко да ухае на чисто и вкусно. Тоест тя през цялото време се грижи за бебето като бавачка. Пито-платено и с един куршум два заека!

 

Снимка: www.wallsave.com
Автор: Dani

Даровете от връзката за мъжаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)