Здраве

Грижете Се За Здравето Си

Грижете Се За Здравето Си

Може би си мислите, че не трябва да се безпокоите за здравето си, но начинът, по който днес живеете моделира тялото ви за докрай на живота ви. Никога не е късно да започнете по-добре да се грижите за... »

Отидете При Лекаря, Ако...

Отидете При Лекаря, Ако...

• Неочаквано кървите. Кръв в храчките е вероятно симптом на някаква гръдна инфекция, при която е необходим антибиотик. Кръв в повърнатото е знак за язва или друго сериозно стомашно заболяване. Кръв в... »

Какво Да Ядем И Какво Не

Какво Да Ядем И Какво Не

Препоръките за диета се сменят така често, че човек просто не знае какво да яде днес и какво утре. Има три златни правила за здравословното хранене: 1. Подбирайте храни с високо съдържание на целулоза... »

Цветовете И Ние

Цветовете И Ние

Някои психолози твърдят, че чрез любимия цвят може да се разкрият някои черти от характера на човека. Според тях з бъ­деще отношението към цветовете ще служи за разгадаване на. характера също както по... »

Правила За Масажиране На Лицето

Правила За Масажиране На Лицето

1. Крема или маслото нанасяме по лицето леко отвътре на­вън и масажираме, като силно потискаме дланите си към кожа­та и веднага рязко ги дърпаме. 2. Масаж на врата правим, като обръщаме главата си нал... »

Страници 171 от 171 ‹‹ 12...167168169170171 ››