План-стратегията на Рита Ора да привлича мъжките погледи

План-стратегията на Рита Ора да привлича мъжките погледи

Всяка звезда си има запазена марка, която лепва към имиджа си и поведението на сцената и извън нея. Обикновено за жените това е външния им вид. Милиони млади момичета по целия свят ги копират от глава до пети. Популярните личности диктуват модата. Рита Ора не се смята за префърцунена надута ку*ка и с удоволствие споделя на почитателките си какво прави, за да изглежда винаги зашеметяващо, да е фотогенична и с лекота да разтуптява мъжките сърца.

Тя е винаги ексцентрична и смесва скандалната визия с ретро вълна. Има перфектно гладка кожа и това й позволява да носи драматичен грим дори на закуска, когато ние простосмъртните едва отваряме очите си.

В детството си е пяла в църковен хор и е установила, че външния вид на изпълнителите предава посланията на музиката по-убедително от самия ритъм. Затова решила, че ако някой ден се занимава професионално с това амплоа ще бъде цветна, шеметна и неузнаваема за скучната градска кокона, която се страхува да помръдне малко повечко главата си, за да не й се размаже гримът.

Облича се с класни марки и обича да излиза от рамките на стиловете като ги смесва. Правилото за грима й са ярки устни и дълги мигли. Това е личният й идеал за женственост и грация. Често я виждаме с котешки очи, които майсторски очертава с очна линия и молив. Цветовете по устните й варират от розово до алено червено. Клепките й са туширани поне с 3 минавания на четката от спиралата, а черната дъга на горния й клепач непременно е извита във външния ъгъл подобно на легендите от 60-те години на миналия век Одри и Катрин Хепбърн. Веждите й са катранено черни, за да рамкират лицето й и да правят контраст с платинената й грива с тъмни корени.

Рита казва, че всичко по нея трябва да си личи ярко и да се откроява от останалото. Затова държи много на цветовете. Смята, че й дават определени нагласи и настроения. Затова по традиция винаги има нещо в червено, черно и лилаво по себе си. Казва, че държи да хидратира кожата си с качествени кремове сутрин и вечер. Точните нюанси от скъпата и професионална козметика, която Рита използва се намират абсолютно същите в марките като Maybelline, Avon, Revlon и Oriflame.

Снимка: www.focusfilm.co.uk
Автор: Dani

План-стратегията на Рита Ора да привлича мъжките погледиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)