Няколко свещи и игра със светлината и се обзавеждаш със СПА (видео)

Няколко свещи и игра със светлината и се обзавеждаш със СПА (видео)

Тъмнината и затворените, схлупени апартаментчета са в състояние да ни потиснат и депресират. За да поддържаме тонуса си приповдигнат непременно трябва да обособим любимото си кътче в жилището, което да ни зарежда с позитивни емоции и мисли. За целта са необходими свещи, осветление в различни, заглушени цветове и изнасяне на всичко излишно. Като най-подходящи за лично СПА местенце архитектите смятат банята и един от ъглите на хола.

Преди всичко трябва да се намери начин за осигуряване на повече простор. Това става с пребоядисване в светли цветове или премахване на стари, изпочупени мебели, които навяват само неприятни спомени. Ограничените размери на кътчето не са съществени. От първостепенно значение са комфортът, който дава и светлините, които отпускат сетивата. За повече светлина може да се инсталира окачен таван с LED лунички по него в сини, огнени и златисти отблясъци. Огледалата увеличават оптическата илюзия за по-голямо пространство. Камината стопля обстановката и докарва уюта в дома ни. Висящите фенери и полилеи са страхотна идея за декориране на кътчето, в което ще забравяте за горчивите разочарования на ежедневието и за отпускане на скъсаните нерви. Местенцето трябва да изглежда меко, пухкаво и приканващо за отпочиване. Много е модерно и удобно да се наслагват декоративни възглавнички по первазите на прозорците в мансардните апартаменти. Редица изследвания доказват, че когато се сложи СПА кътчето на видно място то ще напомня, че трябва да се отпуснеш без дори да си се инсталирала в него с ароматна и топла напитка.

Романтиката и мистичната атмосфера стават задължителни за съвременното забързано ежедневие. Малките СПА кътчета стават личен олтар за намиране на мира и спокойствието. Ето и нашето предложение за вашия личен СПА ден в домашни условия:


Видео:

Снимка: www.flexwi.com
Автор: Dani

Няколко свещи и игра със светлината и се обзавеждаш със СПА (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)