Подсказваме за грима през пролетта на 2014-та

Подсказваме за грима през пролетта на 2014-та

Чети, че няма да повтаряме! Ние не сме Мишел от съпротивата и мислим само за това как да изглеждаш съвършена във всеки един момент без значение дали навън температурите са смразяващи или разтопяващи. Козметичните брандове започнаха полека-лека да издават творенията си за предстоящия пролетен сезон догодина и ние попихме информацията, за да ти я предадем. Виж с помощта на какви продукти и трикове ще задминеш всичките си конкурентки:

1. Плътни устни в ярки цветове. Това е хитът на бъдещите пролетни изисквания на модата. Тя повелява да тушираме дверите на дъха си в матирани тонове. Имай предвид, че оранжевото и кораловото от тази есен ще бъдат актуални и след края на зимата.

2. Пастелни и електрикови сенки ще изпъстрят клепачите ни. С тях погледът ще се отвори и озари. Дори най-бледните кожи ще изпъкнат на фона на феерията от пролетни цветове, когато Земята започне да се събужда.

3. Лек прасковен или златист загар само ще ти бъде от полза. Няма да има излишък в изкуствения тен и масово ще се предпочита. Той е идеално пано за полагането на основите на портрета, а именно червилото, ружа и искрящите сенки.

4. Замръзналите клепачи ще поразяват със силата на своята сияйност. Леко целунати от бронза и златото, очите ще играят и флиртуват палаво с всичко наоколо. Малко гланц и фин брокат допълват прекрасно дори вечерните пролетни визии. Всичко, което е необходимо, за да се отвори окото максимално и да придобиеш кукленски поглед ще са два пласта от черния туш на спиралата, както и nude червило.

 

Снимка: www.glamour.com
Автор: Dani

Подсказваме за грима през пролетта на 2014-таРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)