Козметиката, която ще те спаси по време на пътуване

Козметиката, която ще те спаси по време на пътуване

Един от най-стресиращите моменти се оказва подготовката за почивка на далечна, екзотична дестинация. Проблемът се корени в стягането на багажа. Да приемем, че сме избрали дрехите и обувките. Сега остава най-коварната част – да отсеем най-необходимите козметични продукти. Няма как да помъкнем целия си антураж с нас заради ограниченото пространство в куфара затова влизаме в интернет и гледаме каква е метеорологичната прогноза на мястото, на което ще релаксаме.

Съобразяваме се със сезона там и преценяваме дали ще ни трябва повече защита от слънцето или хидратация срещу безпощадния студ. Все пак има 5 продукта, без които несесера няма да е това, което трябва. От личен опит знаем какво е задължително да вземеш със себе си. Ето я и специалната ни класация, която ще спести място в багажа и ще ти е достатъчна, за да се чувстваш спокойна и да се отдадеш на приятни преживявания. И един съвет от нас: недей да взимаш „неща за всеки случай”, защото те винаги се оказват излишни.

1. Самобръсначка – колкото и да не ти се вярва космите не спират да растат, само защото ти си почиваш. Ще набодат в най-неподходящия момент и ще бъдеш изложена на риск да се изложиш. Бикчето не заема много място, но спасява голяма част от реномето ти.

2.  Пила за нокти – дори да си се погрижила за изящната си ноктопластика пак няма гаранция, че някое ъгълче от маникюра ти няма да се отчупи и да започне да дере роклите и... мъжете. Картонените пили в стил шкурка са идеални за подсигуряване.
3. Шампоан – в хотела ти най-вероятно ще има, освен ако няма да отсядаш на безлюден остров, откъснат от цивилизацията. Но не са никак качествени и ще спластят косата ти. Затова си вземи твоята марка, която те кара винаги да оставаш доволна.
4. Крем – за да не се налагаш да носиш тубички и флакони си вземи един най-обикновен български хидратант, който е подходящ за всяка част от тялото ти. Така ще запазиш еластичния блясък на кожата си и ще съхраниш младостта си за максимално дълго време.5. Парфюм – и ролките против изпотяване не са никак излишни. Но да обобщим  - трябва ти продукт, който да те накара да ухаеш неустоимо.
Всичко останало можеш да си купиш от магазините на место, ако както казахме не си отседнала някъде извън цивилизацията.

Снимка: img.loveitsomuch.com
Автор: Dani

Козметиката, която ще те спаси по време на пътуванеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)