Misaki слага перли по грациозните ни шии

Misaki слага перли по грациозните ни шии

На Запад бе прието да се носят перли от добрите домакини като символ на знатна класа, благородие и богат житейски опит. Аристократичните снобарки използваха нанизите от бели перли като гаранция за мястото си в обществото. У нас през това време герданите станаха скучни и демоде. Марката Misaki променя нагласите за този драгоценен материал от дълбините на океаните и моретата.

Класа, шик и елегантност ще бъдат наредени по вратлетата на дамите от всички възрасти през тази зима и през идната 2014 г. Брандът предлага на нежния пол изобилие от перлени украшения, примесени с благородни метали и брилянти. Компанията се е родила през 1987 година в Монте Карло, Княжество Монако. От самото си създаване поддържа реноме на лукс и висок престиж.

Дизайнерите съчетават ретро перлите в съвременни модели. Крайният резултат няма нищо общо с бабешките броеници, които виждаме по старите кино ленти. Тези бижута са плод на креативност от ново поколение. Следват семпла линия, която служи само за придаване на нежност и очарование на притежателките си.

Колекцията PEARL YOUR LIFE е вдъхновена от японската философия. Създадена е за жените, които желаят да са независими и едновременно с това чувствени. Изделията се продават вече и в моловете у нас.

 

Снимка: misakibulgaria.files.wordpress.com
Автор: Dani

Misaki слага перли по грациозните ни шииРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)