Екстремни трикове за лежерен, ежедневен стил

Екстремни трикове за лежерен, ежедневен стил


Пазиш дрехи още от ученическите си години, на които отново им идва времето. Заедно с тях обаче в гардероба ти се е възцарил тотален хаос. Сутрин какво по-точно да направиш?! Да пиеш кафе ли, да си вземеш душ ли, или да обмислиш на спокойствие с каква визия искаш да си днес? А времето така безпощадно те притиска, че ти се иска да крещиш!

Холивудските звезди налагат тенденциите, но те си имат лични стилисти. Българските мъже по родните улици очакват да виждат мадами като в списанията и не приемат оправдания. Не се замислят дори колко усилия коства гласенето и напасването на всеки детайл. За щастие има няколко хитрини, които могат да ти спестят много нерви и клинчене пред огледалото. Правилото е да смесиш няколко стила, за да получиш перфектния! И не пропускай да вкарваш в употреба коженото си яке колкото се може по-често. Модерно е!


1. Спортна елегантност – Имаш пола, имаш и блуза? Тогава всичко, което ти трябва са два чифта обувки, за да направиш визията си по-спортна или по-елегантна. За първата използвай кубинки, а за втората акцентирай с островърхи обувки на ток. Просто е невероятно как един детайл променя цялостния изглед на тоалета.

2. Дълга рокля с боти на дебел ток – Ще вкараш хипи акцент, ако съчетаеш скучната, размъкната рокля с новия си чифт черни или тъмнокафяви боти. Никой няма да се досети, че си със стара рокля, а ще се забелязва иноваторското ти хрумване.

3. Протрити дънки, риза и обувки в ярък цвят – За тази визия отново ще заложим на цвета и формата на обувките. Те трябва да са в класически модел с леко заострен връх и непременно в ярък цвят. Към тях добави риза и чифт дънки. Не забравяй, колкото по-ретро вид имат дрехите ти, толкова по-винтидж стил ще докараш. Тази мода е златното сечение за деловия стил и излизането с приятели вечер, когато нямаш време да се пооправиш.4. Дънково яке и шик обувки – Това е гвоздеят в програмата на следващото ни предложение. Обувките задължително трябва да са ниски, на платформа и в искрящ цвят, а якето – колкото се може по-ретро. Всичко, от което се нуждаеш са само още най-обикновена тениска и прав черен панталон. Комбинацията ще се превърне в любимата ти, защото е невероятно съблазнителна и същевременно удобна.

Снимка: www.scentofobsession.com
Автор: Dani

Екстремни трикове за лежерен, ежедневен стилРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)