Даровете на морето за дизайна на дома ни

Даровете на морето за дизайна на дома ни

Френската компания Bleu Nature прави страхотни изделия за интериорния дизайн само с помощта на „отпадъци” от плажовете по света. Креативните архитекти обикалят по пясъчните ивици, за да търсят съкровища, изхвърлени от морето. Успяват да прекроят дори най-неугледните и сухи, дървени пръчки същински чудеса.

Правят маси, закачалки, табуретки и всичко, за което успееш да се сетиш. На всеки къс се обръща специално внимание и се имплантира в страхотни предложения на фирмата за домовете на хората с нетрадиционно мислене. Любимият материал на творците е плавей. Френският екип обожава естествените краски и вдлъбнатини на парчетата дърво.

Майсторите обичат да казват, че за тях остава само играта по сглобяването на мебелите и осветителните тела, защото водата си е свършила работата прецизно по обработката на суровината.

Те съчетават плавея с няколко материи – метал, камък, кожа и лак. Крайният резултат са само шедьоври на достъпна цена. Архитектите добавят, че с малко въображение и няколко клонки всеки е в състояние да си направи столче, например.

Снимка: www.notempire.com
Автор: Dani

Даровете на морето за дизайна на дома ниРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)