Мама и Дете

Театър

Театър

Театър, с който да изненадаме нашите мънички деца, може да приготвим сравнително лесно от голям кашон например от телевизор. Най-добре е ширината му да позволява да се закрепва лесно между рамките на... »

Малко По-Различна Кукла

Малко По-Различна Кукла

Тази кукла от закачалка може да украси някоя от стените на нашия дом, обзаведен с модерни, семпли мебели, или да бъде декоративно допълнение в детската стая. Може да се използва и за закачване на детс... »

Първата Кукла

Първата Кукла

Още от най-ранна възраст децата обичат да играят на театър — сами изпълняват ролята на артисти или си играят с кукли. Може би не сте се замисляли колко важни роли за нормалното развитие на детската пс... »

Децата И Хигиената

Децата И Хигиената

1. Косите на децата не мием със сапун, а само с фин шампо­ан, като внимаваме да не попада в очите им. Най-добрият начин за миене е както при фризьора детето сяда и навежда главичка­та си назад над лег... »

Вместо Юрганче — Торба За Спане

Вместо Юрганче — Торба За Спане

Обикновената торба ще замени остарялото юрган, че още при 2-седмично бебе. Особено през топлите сезони на годината или в добре отоплените жилища детето ще се чувства много по-добре де в торба, отколко... »

Страници 117 от 118 ‹‹ 12...114115116117118 ››