Козметика и грим

Идеи За Грим

Идеи За Грим

На кого стои особено добре този грим? Жени със светла кожа и тъмни коси, които се обличат класически-елегантно. Кога може да се носи този грим? При по-непретенциозна професия, през деня - от бизнес об... »

Устните

Устните

ЧЕРВИЛОТО - ЦВЕТЪТ Както и при ружа, тоналността на червеното трябва да подхожда на естествената пигментация на кожата и косата. Това означава: ако кожата е по-скоро със синкав подтон, се съчетава на... »

Миглите

Миглите

МАСКАРА Това е световно използваното название на т.нар. у нас "спирали". Водоустойчивата спирала има предимството, че издържа безпроблемно на дъжд и сълзи, а водоразтвори­мата - че се отстранява по-ле... »

Очни Линий

Очни Линий

Течната боя за очна линия, която се продава в "патро­ни", най-често се нанася с тънка четчица (обикновено вградена в капач­ката на патрона). Този грим е идеален за остро очертани линии върху горните к... »

Сенки За Очи

Сенки За Очи

ОПТИКА Тъмните цветове, като опушено сиво и шоколадово донякъде умаляват очите, но пък подчертават ефектно тяхната форма (сн. 1). С тези цветове изпъкват големите, красиво оформени клепачи, които се в... »

Страници 185 от 186 ‹‹ 12...182183184185186 ››