Ако на 25 не сте уверена в стила си, почакайте да станете на 45

Ако на 25 не сте уверена в стила си, почакайте да станете на 45

Според ново проучване, жените на 45 години са най-сигурни и доволни от цялостната си визия. Докато преди време, когато все още бяха млади и зелени звезди като Джулия Робъртс, Никол Кидман и Карла Бруни допускаха гаф след гаф, сега са модел за подръжание сред по-младите поколения.


Оказва се, че всяка четвърта жена изпитва комплекси и непрекъснати колебания заради начина по който изглежда. Това се отнася предимно за жените под 25 годишна възраст. 20% от младите дами не са в състояние да си изберат дрехите сами и си водят по магазините верен другар, който да ги съветва. Това сочат резултатите от анкета, в която са взели доброволно участие 2000 жени.


Още по-стряскащо е, че нежния пол не може да вземе решение дали се харесва в дадена дреха или не. Психолози смятат, че самочувствието на дамите е сред основните им проблеми. Те имат нужда непрекъснато някой да им казва, че са красиви, че са поддържани и стилни, за да повярват в това, защото не могат да се доверят на собствените си очи и преценки.


Цели 76% от запитаните жени са признали, че се чувстват изключително затруднени и настроението им се скапва, когато трябва да подберат тоалет за специален повод. Обикновено на повечето им се случва да не откриват нищо подходящо, когато отворят гардероба си и това ги стресира и изнервя.


25% от слабата половина от човечеството почти всеки път се прибират с празни ръце от шопинг обиколките по моловете, защото са нерешителни и не са наясно със себе си какво харесват и какво не. Докато една четвърт от жените често купуват дрехи, които не харесват и след това изпитват угризения на съвестта за затворената сума пари, която са можели да инвестират в нещо много по-смислено.

Снимка: assets.bulevard.bg
Автор: Dani

Ако на 25 не сте уверена в стила си, почакайте да станете на 45Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)