Звездите съветват как да си направим най-готината прическа

Звездите съветват как да си направим най-готината прическа

Всички сме виждали снимки от младите години на най-популярните холивудски дарования и знаем как са изглеждали преди някой стилист да се погрижи за бляскавата им визия. В интервютата си Ан Хатауей, Майли Сайръс, Дженифър Анистън никога не са криели, че страхотния си имидж дължат на стилиста Крис Макмилън, който ги е променил до неузнаваемост с правилните дрехи и прически. Професионалистът издава триковете, които ще ни накарат да се чувстваме доволни от начина, по който изглеждаме. Според него са нужни само тези няколко светкавични действия:

1. Бретон – той не отива на всяка главица. Дамите с високо чело могат да си направят а-симетричен или прав и гъст бретон, но всички останали е по-добре да оставят челото си на мира и да не го закриват с кичури коса, освен в редки и определени случаи, когато цялостната прическа позволява това.

2. Плитка – подмладява. Понякога дори твърде много. Небрежната й визия е много подходяща за плажа или за парти. За официални вечери и приеми обаче не е никак адекватна. Това е прическа, която непременно трябва да се съобразява с възрастта на жената и най-вече мястото, на което се намира.

3. Пригладена като облизана – е кофти вариант дори за най-шикозните и сложни прически. Според Макмилън чорлавата и леко разрошена грива винаги е много по-с*кси и интересна от подредената и загладена с тонове гел коса. Освен това той смята, че твърде стилизираната коса „залепва“ за скалпа и някои могат да помислят, че сте с мазна коса. Стилистът препоръчва повече обем и въздушност. Модерно е!

4. Пяна – за коса е страхотен продукт. Количество колкото череша от него е достатъчен, за да оформим живи къдрици или да укротим щурите кичури след къпане. Само с малко пяна и прокарване на пръстите през косата се сдобиваме със страхотна шантава визия с гръндж и рок привкус.

5. Размерът е важен – за да порасне една коса тя не бива да се кълца поне за около шест месеца. През това време има достатъчно стилизиращи продукти и такива, които предпазват от цъфтенето заради горещата струя от сешоара, за да си правите прически и да сте различни всеки ден. След 30-те години е добре да се залага на семплата прическа и здравината на косата, като умишлено се избягват аксесоарите.

Снимка: www.wallsave.com
Автор: Dani

Звездите съветват как да си направим най-готината прическаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)